HideDisplay() in Windows and MOS

Report any Hollywood bugs here
Post Reply
User avatar
Juan Carlos
Posts: 599
Joined: Mon Sep 06, 2010 1:02 pm
Contact:

HideDisplay() in Windows and MOS

Post by Juan Carlos » Thu Nov 01, 2012 12:21 pm

This instruction has a way to work very strange under Windows, if you have a program in a window the instruction minimize your program but if you have the program to full screen here happen a strange case, the program open a new black screen but it isn't is minize, and you have two black screens of your program.
This instruction under MorphOS hide the program if it is to full screen and you can return to it with the key or A+M but only in the case of full screen, because if your program runs in a window the instruction doesn't hide or minimize the program.

User avatar
airsoftsoftwair
Posts: 3441
Joined: Fri Feb 12, 2010 2:33 pm
Location: Germany
Contact:

Re: HideDisplay() in Windows and MOS

Post by airsoftsoftwair » Sun Nov 04, 2012 5:07 pm

HideDisplay() should not be used when Hollywood is in fullscreen mode. You first have to leave full screen mode using ChangeDisplayMode().

User avatar
Juan Carlos
Posts: 599
Joined: Mon Sep 06, 2010 1:02 pm
Contact:

Re: HideDisplay() in Windows and MOS

Post by Juan Carlos » Sun Nov 04, 2012 7:35 pm

Andreas wrote:HideDisplay() should not be used when Hollywood is in fullscreen mode. You first have to leave full screen mode using ChangeDisplayMode().
As curiosity the third button of mouse below the wheel in MorphOS 3.1 doesn't work correctly as with AOS4 and Windows, because it is used to other thing as changing between windows opened.

User avatar
Juan Carlos
Posts: 599
Joined: Mon Sep 06, 2010 1:02 pm
Contact:

Re: HideDisplay() in Windows and MOS

Post by Juan Carlos » Sun Nov 04, 2012 9:33 pm

I forgot in MOS 3.1 the HideDisplay in window doesn't work only in this case in full screen.

Post Reply