CopyTable deepcopy bugged?

Report any Hollywood bugs here
Post Reply
Bugala
Posts: 693
Joined: Sun Feb 14, 2010 8:11 pm

CopyTable deepcopy bugged?

Post by Bugala » Tue Jun 26, 2018 9:56 pm

Code: Select all

T_Tab = {"A", "B"}

T_A = CopyTable(T_Tab, False)
results in: Table ??{} not found!

is this supposed to be so?

User avatar
airsoftsoftwair
Posts: 2627
Joined: Fri Feb 12, 2010 3:33 pm
Location: Germany
Contact:

Re: CopyTable deepcopy bugged?

Post by airsoftsoftwair » Tue Jun 26, 2018 10:50 pm

Works here.

SamuraiCrow
Posts: 173
Joined: Fri May 15, 2015 5:15 pm
Location: Ft. Collins, Colorado USA

Re: CopyTable deepcopy bugged?

Post by SamuraiCrow » Tue Jun 26, 2018 11:04 pm

@Bugala
Is any variable undefined or does it need to be local or global?

Bugala
Posts: 693
Joined: Sun Feb 14, 2010 8:11 pm

Re: CopyTable deepcopy bugged?

Post by Bugala » Tue Jun 26, 2018 11:19 pm

Makes no difference if i use local or global or neither. Which machine are you using? I am using this on windows, so this might be a windows problem.

There is nothing else in that code, just these two lines, and it fails.

User avatar
airsoftsoftwair
Posts: 2627
Joined: Fri Feb 12, 2010 3:33 pm
Location: Germany
Contact:

Re: CopyTable deepcopy bugged?

Post by airsoftsoftwair » Wed Jun 27, 2018 11:40 am

Which Hollywood version?

Bugala
Posts: 693
Joined: Sun Feb 14, 2010 8:11 pm

Re: CopyTable deepcopy bugged?

Post by Bugala » Wed Jun 27, 2018 3:02 pm

Oh, this is actually Hollywood 7, I thought I had updated this to 7.1.
Perhaps that is part of the reason for my problems.

Bugala
Posts: 693
Joined: Sun Feb 14, 2010 8:11 pm

Re: CopyTable deepcopy bugged?

Post by Bugala » Wed Jun 27, 2018 3:05 pm

Where do i get the 7.1?

SamuraiCrow
Posts: 173
Joined: Fri May 15, 2015 5:15 pm
Location: Ft. Collins, Colorado USA

Re: CopyTable deepcopy bugged?

Post by SamuraiCrow » Thu Jun 28, 2018 3:48 am

First, check the "about Hollywood" menu item. You might already have 7.1. If it isn't, you follow the same link and login to download 7.1 as you did to download 7.0. It's in an email you got from Andreas with the key file.

Bugala
Posts: 693
Joined: Sun Feb 14, 2010 8:11 pm

Re: CopyTable deepcopy bugged?

Post by Bugala » Thu Jun 28, 2018 10:29 am

Thanks from tip. After checking for half an hour for the link, i now see why i dont have one. I bought 7 as a Cd. Have to send email to Andreas for him to make me a link.

Bugala
Posts: 693
Joined: Sun Feb 14, 2010 8:11 pm

Re: CopyTable deepcopy bugged?

Post by Bugala » Thu Jun 28, 2018 8:35 pm

Seems this was Hollywood 7 bug. It got fixed when i updated to 7.1. Now it is working fine. Maybe the stack overflow thing is same thing.

Post Reply