Wrong arguments specified! - Error message

Report any Hollywood bugs here
marko
Posts: 55
Joined: Wed Dec 15, 2010 5:19 pm
Contact:

Wrong arguments specified! - Error message

Post by marko » Sat Sep 03, 2016 3:51 am

Hi, when dealing with tooltypes..

When I run my Hollywood app executable it promps "Wrong arguments specified!" and the program exits. The error message's window title says HollywoodPlayer.

Not sure if it's Hollywood, my code or my tooltype(s) where the fault is. The weird thing is, if I comment the last tooltype it starts fine.

Any clue someone, what's wrong please??
AmigaOS 4.1 on Sam440ep-flex@800MHz
http://www.m4rko.com/amiga

marko
Posts: 55
Joined: Wed Dec 15, 2010 5:19 pm
Contact:

Re: Wrong arguments specified! - Error message

Post by marko » Sat Sep 03, 2016 3:57 am

Here's the tooltypes, if removing the last line it starts fine. If not the error message shows up and then quits.

Code: Select all

CustomTitle = AOS4.1 FE
(BGColor = $F0F0F0)
(FGColor = $111111)
(TitleColor = $1111CC)
(LineColorTop = $000000)
(LineColorBottom = $666666)
(IconShadows = NO)
(MUIinPersonal = NO)
(GraniteInInternet = NO)
3rd-partyGroup = YES
3rd-partyPrefs1_path = "SYS:Prefs/CANDIPrefs"
AmigaOS 4.1 on Sam440ep-flex@800MHz
http://www.m4rko.com/amiga

marko
Posts: 55
Joined: Wed Dec 15, 2010 5:19 pm
Contact:

Re: Wrong arguments specified! - Error message

Post by marko » Sun Sep 04, 2016 3:00 am

I now discovered that if I start it from Shell it starts fine, but the error appears when started from WB :S
AmigaOS 4.1 on Sam440ep-flex@800MHz
http://www.m4rko.com/amiga

SamuraiCrow
Posts: 248
Joined: Fri May 15, 2015 5:15 pm
Location: Ft. Collins, Colorado USA

Re: Wrong arguments specified! - Error message

Post by SamuraiCrow » Sun Sep 04, 2016 10:09 am

Are applications supposed to ignore tooltypes from other applications? The only one used by Workbench is donotwait for WBStartup directory-launched background tasks. What are you doing with Candi that needs tooltypes?

marko
Posts: 55
Joined: Wed Dec 15, 2010 5:19 pm
Contact:

Re: Wrong arguments specified! - Error message

Post by marko » Sun Sep 04, 2016 12:23 pm

@SamuraiCrow

These tooltypes are for my program Preferences, on OS4Depot :-)

http://os4depot.net/index.php?function= ... rences.lha
AmigaOS 4.1 on Sam440ep-flex@800MHz
http://www.m4rko.com/amiga

User avatar
airsoftsoftwair
Posts: 3355
Joined: Fri Feb 12, 2010 2:33 pm
Location: Germany
Contact:

Re: Wrong arguments specified! - Error message

Post by airsoftsoftwair » Sun Sep 04, 2016 11:34 pm

Weird, I'd need to see a minimal demo script and icon to examine what's going on there...

marko
Posts: 55
Joined: Wed Dec 15, 2010 5:19 pm
Contact:

Re: Wrong arguments specified! - Error message

Post by marko » Mon Sep 05, 2016 12:29 am

Nice, stay tuned, give me a day or two for shrinking down the code...
AmigaOS 4.1 on Sam440ep-flex@800MHz
http://www.m4rko.com/amiga

marko
Posts: 55
Joined: Wed Dec 15, 2010 5:19 pm
Contact:

Re: Wrong arguments specified! - Error message

Post by marko » Wed Sep 07, 2016 1:51 am

Here's the schrinked code:

Code: Select all

@VERSION 6,0

CustomPath$ = {"", "", "", "", "", "", "", "", ""}

p_BGColor = $D6D6D6
p_FGColor = $111111
p_LineColorTop = $999999
p_LineColorBottom = $FFFFFF
p_TitleColor = #RED
isIconShadows = TRUE
customTitle$ = "AOS4"
is3rdPartyGroup = FALSE
isMUIinPersonal = TRUE
isGraniteInInternet = True

type, fileNameFullPath$ = GetProgramInfo()

If Exists(fileNameFullPath$..".info")
	type, tt, deftool$ = GetIconProperties(fileNameFullPath$..".info")
	For i = 0 To ListItems(tt) -1
		If tt[i].enabled And LowerStr(tt[i].key)="iconshadows" And LowerStr(tt[i].value)="no" Then isIconShadows = FALSE
		If tt[i].enabled And LowerStr(tt[i].key)="customtitle"
			CustomTitle$ = tt[i].value
		EndIf
		If tt[i].enabled And LowerStr(tt[i].key)="3rd-partygroup" And LowerStr(tt[i].value)="yes" Then is3rdPartyGroup = TRUE
		
		If tt[i].enabled
			ExitOnError(FALSE)
			Switch(LowerStr(tt[i].key))
				Case "iconshadows" :
					If LowerStr(tt[i].value)="no" Then isIconShadows = FALSE
				Case "customtitle" :
					CustomTitle$ = tt[i].value
				Case "3rd-partygroup" :
					If LowerStr(tt[i].value)="no" Then is3rdPartyGroup = FALSE
				Case "bgcolor" :
					p_BGColor = tt[i].value
				Case "fgcolor" :
					p_FGColor = tt[i].value
				Case "titlecolor" :
					p_TitleColor = tt[i].value
				Case "linecolortop" :
					p_LineColorTop = tt[i].value
				Case "linecolorbottom" :
					p_LineColorBottom = tt[i].value
				Case "muiinpersonal" :
					If LowerStr(tt[i].value)="no" Then isMUIinPersonal = FALSE
				Case "graniteininternet" :
					If LowerStr(tt[i].value)="no" Then isGraniteInInternet = FALSE
				Default :
					For j=0 To 8
						If LowerStr(tt[i].key)="3rd-partyprefs"..(j+1).."_path" Then CustomPath$[j] = tt[i].value
					Next
		
			EndSwitch
		EndIf
	Next
Else
	SystemRequest("Preferences: Icon not found", "Icon file (.info) for "..filePart(fileNameFullPath$).." not found.", "OK", #REQICON_WARNING)
EndIf

DebugPrint("p_BGColor =", p_BGColor)
DebugPrint("p_FGColor =", p_FGColor)
DebugPrint("p_LineColorTop =", p_LineColorTop)
DebugPrint("p_LineColorBottom =", p_LineColorBottom)
DebugPrint("p_TitleColor =", p_TitleColor)
DebugPrint("isIconShadows =", isIconShadows)
DebugPrint("customTitle$ =", customTitle$)
DebugPrint("is3rdPartyGroup =", is3rdPartyGroup)
DebugPrint("isMUIinPersonal =", isMUIinPersonal)
DebugPrint("isGraniteInInternet =", isGraniteInInternet)

For i=0 To 8
	DebugPrint(i+1, "path: "..CustomPath$[i])
Next
I have compiled with the line:

Code: Select all

hollywood TootypesTest.hws -compile "TootypesTest.exe" -locksettings -exetype amigaos4
And here's the icon: http://m4rko.com/temp/TootypesTest.exe.info.zip

My system is AmigaOS 4.1 FE on a Sam440ep-flex.
AmigaOS 4.1 on Sam440ep-flex@800MHz
http://www.m4rko.com/amiga

marko
Posts: 55
Joined: Wed Dec 15, 2010 5:19 pm
Contact:

Re: Wrong arguments specified! - Error message

Post by marko » Wed Sep 07, 2016 1:53 am

The code above runs fine from Shell, but the error message appears when run from Workbench or Filer.
AmigaOS 4.1 on Sam440ep-flex@800MHz
http://www.m4rko.com/amiga

User avatar
airsoftsoftwair
Posts: 3355
Joined: Fri Feb 12, 2010 2:33 pm
Location: Germany
Contact:

Re: Wrong arguments specified! - Error message

Post by airsoftsoftwair » Wed Sep 07, 2016 9:12 pm

Ok, I see. The problem is the hyphen (-) character used by some of your tooltypes. Hollywood doesn't like that. Only English alphabet characters, numbers and the underscore are allowed as tooltype names, i.e. use "3rd_partyGroup = YES" instead of "3rd-partyGroup = YES" ... and so on.

Post Reply