moai.Request "Allrighty"

Discuss GUI programming with the RapaGUI plugin here
LarsB
Posts: 36
Joined: Sat May 06, 2017 4:37 pm

moai.Request "Allrighty"

Post by LarsB » Wed Aug 21, 2019 5:04 pm

Hello, name is Lars. I am not sure if I should post this in newbiesquestions or here ;)

I am just experimenting with

moai.Request("This is a test", "The bomabardement\n" ..
"starts in 5 Minutes","OK")

OK, The last attribute "OK" is the text for a button to close the dialogue. Now there is possible
to replace that with "Yes|No" And voilat, you got 2 buttons which gives you this two options.
But other words do not work. "Allrighty" for example ;) So there must be a certain sets of words/commands
which are valid. Which are there? And..my Version is German. So with "Yes|No" I get a "Ja" and a "Nein" Button.
How can I change this to english for example?

Thanks for taking care,
Lars

SamuraiCrow
Posts: 237
Joined: Fri May 15, 2015 5:15 pm
Location: Ft. Collins, Colorado USA

Re: moai.Request "Allrighty"

Post by SamuraiCrow » Wed Aug 21, 2019 5:41 pm

Sounds to me like the locale support is kicking in.

User avatar
airsoftsoftwair
Posts: 3159
Joined: Fri Feb 12, 2010 2:33 pm
Location: Germany
Contact:

Re: moai.Request "Allrighty"

Post by airsoftsoftwair » Wed Aug 21, 2019 10:11 pm

What platform are you on?

LarsB
Posts: 36
Joined: Sat May 06, 2017 4:37 pm

Re: moai.Request "Allrighty"

Post by LarsB » Thu Aug 22, 2019 10:57 am

Windows Vista 64 ..

plouf
Posts: 66
Joined: Sun Feb 04, 2018 11:51 pm
Location: Athens,Greece

Re: moai.Request "Allrighty"

Post by plouf » Thu Aug 22, 2019 1:47 pm

this is similar to this post/report
viewtopic.php?f=10&t=2225

windows by itself have "Yes|No|Cancel" and translate to local languange
if you you these 3 or one / two of them

If you use anythng else including "YES" (thats all capital) hollywood creates its own requester
thjis is windows only behaviour AFAIK

LarsB
Posts: 36
Joined: Sat May 06, 2017 4:37 pm

Re: moai.Request "Allrighty"

Post by LarsB » Thu Aug 22, 2019 4:12 pm

Thank you very much. Thats a great help.Would be good if there could be a way around.

plouf
Posts: 66
Joined: Sun Feb 04, 2018 11:51 pm
Location: Athens,Greece

Re: moai.Request "Allrighty"

Post by plouf » Thu Aug 22, 2019 9:41 pm

now you are aware of the behaviour
What exactly is that, that you would like to change ?

i mean you CAN have unlimited options e.g with 10 option
returnvalue = moai.Request("This is a test", "The bomabardement\n" ..
"starts in 5 Minutes","Option1|Option2|Option3|Option4|Option5|Option6|Option7|Option8|Option9|Option10")

LarsB
Posts: 36
Joined: Sat May 06, 2017 4:37 pm

Re: moai.Request "Allrighty"

Post by LarsB » Fri Aug 23, 2019 12:39 pm

Sure, but you dont get Buttons So I think I have to create my own dialogue. Like it was mentioned before.

User avatar
Clyde
Posts: 195
Joined: Sun Feb 14, 2010 12:38 pm
Location: Dresden / Germany

Re: moai.Request "Allrighty"

Post by Clyde » Fri Aug 23, 2019 1:43 pm

I am in the same boat as LarsB. Let's hope Andreas could maybe implement a possible workaround like I asked him in my thread, that plouf also mentioned: viewtopic.php?f=10&t=2225
Currently using: Hollywood 8 with Windows IDE

LarsB
Posts: 36
Joined: Sat May 06, 2017 4:37 pm

Re: moai.Request "Allrighty"

Post by LarsB » Fri Aug 23, 2019 2:07 pm

Its a pleasure to discuss here. Its enlightning.
And ...never say never... ;)

Post Reply