fool screen

Discuss GUI programming with the RapaGUI plugin here
Post Reply
sashapont
Posts: 144
Joined: Thu Aug 03, 2017 2:49 pm

fool screen

Post by sashapont »

How I can make foolscreen? I write^ but it is not work

Code: Select all

if fullscreeenint=0
ChangeDisplayMode(#DISPMODE_FULLSCREEN)
fullscreeenint=1
else
ChangeDisplayMode(#DISPMODE_WINDOWED)
fullscreeenint=0
endif

ArtBlink
Posts: 484
Joined: Mon Nov 01, 2010 10:37 am
Location: Albert - France
Contact:

Re: fool screen

Post by ArtBlink »

Try :

Code: Select all

if fullscreeenint=0
ChangeDisplayMode(#DISPMODE_FULLSCREEN,800,600)
fullscreeenint=1
else
ChangeDisplayMode(#DISPMODE_WINDOWED)
fullscreeenint=0
endif
Your fullscreeenint variable is local or global?

If it is local try to transform it in global, just delete "local" in the declaration of this variable

sashapont
Posts: 144
Joined: Thu Aug 03, 2017 2:49 pm

Re: fool screen

Post by sashapont »

I try this, but now I have error
Wrong usage/parameters for this command!
Read the documentation!
File: Dialogs.hws (current line: 1150 - In function: ChangeDisplayMode)

User avatar
airsoftsoftwair
Posts: 4350
Joined: Fri Feb 12, 2010 2:33 pm
Location: Germany
Contact:

Re: fool screen

Post by airsoftsoftwair »

I see you're using RapaGUI. Going full screen isn't supported with RapaGUI. This is only supported with Hollywood's default display adapter or plugins like GL Galore and RebelSDL. Going full screen in a GUI application doesn't really make sense.

User avatar
NubeCheCorre
Posts: 77
Joined: Mon Mar 19, 2012 1:24 am
Contact:

Re: fool screen

Post by NubeCheCorre »

Maybe it could be handy, I don't know, but if you set the screen size in the xml declaration you can have a window at the full size of the hosted screen using this syntax:

<window id="win" menubar="mymenubar" title="CMS" width="Screen:100%" height="Screen:100%">

Post Reply