hURL - NOW, DONE, YOHO output under OS4

Discuss about plugins that don't have a dedicated forum
Post Reply
User avatar
root
Posts: 18
Joined: Sun Feb 14, 2010 12:24 pm

hURL - NOW, DONE, YOHO output under OS4

Post by root »

To night i updatet the hurl plugin and testet my twitch tool under Amiga OS4. When i recived data's via hurl i become always an output message "NOW", "DONE", "YOHO". I tested with windows everything is fine, no output like this!

User avatar
root
Posts: 18
Joined: Sun Feb 14, 2010 12:24 pm

Re: hURL - NOW, DONE, YOHO output under OS4

Post by root »

ok i fix it...

open the os4 version of "hurl.hwp" in your fav. hex editor go to
offset 9AE0C replace 4E 4F 57 with 00 00 00
offset 9AE14 replace 44 4F 4E 45 with 00 00 00 00
offset 97AE8 replace 59 4F 48 4F with 00 00 00 00

Now the "NOW", "DONE", "YOHO" debug output will never be upon anymore... ;)

User avatar
lazi
Posts: 588
Joined: Thu Feb 24, 2011 11:08 pm

Re: hURL - NOW, DONE, YOHO output under OS4

Post by lazi »

It could be the remnants of a hard working men's satisfied sigh!
And you made it vanish! How dare you? :)

Nice find!
In what circumstances did you got the messages?

User avatar
root
Posts: 18
Joined: Sun Feb 14, 2010 12:24 pm

Re: hURL - NOW, DONE, YOHO output under OS4

Post by root »

Hehe

normaly you can enable an output from hurle with "easy:SetOpt_Verbose(onoff)"
in my case "easy:SetOpt_Verbose(false)" i see always "NOW, DONE, YOHO" in an output window

User avatar
airsoftsoftwair
Posts: 4694
Joined: Fri Feb 12, 2010 2:33 pm
Location: Germany
Contact:

Re: hURL - NOW, DONE, YOHO output under OS4

Post by airsoftsoftwair »

NOW I've just examined this and it looks like some debug output wasn't removed from the OS4 build of hURL. I've fixed this now, so consider it DONE and the hURL archive has been updated. YOHO! ;)

User avatar
lazi
Posts: 588
Joined: Thu Feb 24, 2011 11:08 pm

Re: hURL - NOW, DONE, YOHO output under OS4

Post by lazi »

airsoftsoftwair wrote:
Wed Dec 30, 2020 10:49 pm
NOW I've just examined this and it looks like some debug output wasn't removed from the OS4 build of hURL. I've fixed this now, so consider it DONE and the hURL archive has been updated. YOHO! ;)
:lol:
Thats great!

Post Reply