DirList Select All/None

Discuss GUI programming with the MUI Royale plugin here
Post Reply
djrikki
Posts: 682
Joined: Wed Apr 06, 2011 12:26 am

DirList Select All/None

Post by djrikki » Mon Jan 28, 2013 8:32 pm

Code: Select all

...
<dirlist id="lv-directory" directory="dh0:" title="true">
...

Code: Select all

mui.DoMethod("lv-directory","select","all","on")
;; OR
mui.Set("lv-directory","select","all","on")
The HW code supposed to select all of the files in the DirList ListView but I cannot get it to work. :(
Evolve - Rapid GUI Development tool for MUI Royale and RapaGUI
http://myevolve.wordpress.com

User avatar
airsoftsoftwair
Posts: 2607
Joined: Fri Feb 12, 2010 3:33 pm
Location: Germany
Contact:

Re: DirList Select All/None

Post by airsoftsoftwair » Tue Jan 29, 2013 6:44 pm

First of all, you need to enable Listview.MultiSelect if you want to be able to select more than one files in a Dirlist object, i.e.

Code: Select all

<dirlist .... multiselect="default">
If you want directories to be selectable as well, you need to turn this on manually using Dirlist.MultiSelDirs.

BUT: AFAICS, it still doesn't work on OS4 then. So this is another bug in the OS4 MUI which I'm going to report. It works correctly on MUI 3.8 and MorphOS MUI, though.

djrikki
Posts: 682
Joined: Wed Apr 06, 2011 12:26 am

Re: DirList Select All/None

Post by djrikki » Tue Jan 29, 2013 6:47 pm

Cool well this is all good stuff, if everything just worked there would be nothing to do. :)
Evolve - Rapid GUI Development tool for MUI Royale and RapaGUI
http://myevolve.wordpress.com

djrikki
Posts: 682
Joined: Wed Apr 06, 2011 12:26 am

Re: DirList Select All/None - SOLVED

Post by djrikki » Tue Jan 29, 2013 10:56 pm

After turning On both of those attributes as suggested I have been able to get Select All/None working as required. :)
Evolve - Rapid GUI Development tool for MUI Royale and RapaGUI
http://myevolve.wordpress.com

User avatar
airsoftsoftwair
Posts: 2607
Joined: Fri Feb 12, 2010 3:33 pm
Location: Germany
Contact:

Re: DirList Select All/None

Post by airsoftsoftwair » Wed Jan 30, 2013 6:16 pm

It's fixed now in OS4 MUI.

Post Reply