MUI Royale to foreign GUIs ?

Discuss GUI programming with the MUI Royale plugin here
Post Reply
User avatar
r-tea
Posts: 123
Joined: Tue Feb 16, 2016 11:48 pm
Location: Zdzieszowice, Poland
Contact:

MUI Royale to foreign GUIs ?

Post by r-tea » Sun Mar 13, 2016 7:26 pm

I wonder if it is possible to build an app using MUI Royale and then compile it for eg. Linux?
Of course, I realize that the final executable woun't have GUI prefs as eg. MorphOS has, but maybe Hollywood "translates" MUI to standard GUI of a target?

SamuraiCrow
Posts: 213
Joined: Fri May 15, 2015 5:15 pm
Location: Ft. Collins, Colorado USA

Re: MUI Royale to foreign GUIs ?

Post by SamuraiCrow » Sun Mar 13, 2016 9:02 pm

HGui would be easier to retarget to MUI Royale and another plugin for a GUI. It will still be a lot of work to implement.

User avatar
airsoftsoftwair
Posts: 3022
Joined: Fri Feb 12, 2010 2:33 pm
Location: Germany
Contact:

Re: MUI Royale to foreign GUIs ?

Post by airsoftsoftwair » Mon Mar 14, 2016 9:21 pm

@r-tea: That's of course not possible because those systems don't have MUI and everything GUI related is highly system-specific so there's no easy way to achieve this.

Post Reply