Platform constant #HW_AMIGAOS3FPU

Feature requests for future versions of Hollywood can be voiced here
Post Reply
User avatar
mrupp
Posts: 113
Joined: Sun Jan 31, 2021 7:44 pm
Location: Switzerland
Contact:

Platform constant #HW_AMIGAOS3FPU

Post by mrupp »

Hi there

For the next release of Hollywood, it would be great to have a new platform constant #HW_AMIGAOS3FPU to make it possible to use preprocessor commands with it.
The background if this is, that once an exe is compiled for the AmigaOS3 platform, I believe it's no longer possible to find out if it was compiled for "classic", "classic881" or "warpos". Or maybe I'm missing something?

Therefor I wanted to set the version string accordingly, but found that there's no constant that's only set when compiled for "classic881", correct?

Code: Select all

@IF #HW_WARPOS
	@APPVERSION "$VER: MySuperApp 1.0 WarpOS (27.09.21)"
@ELSEIF #HW_AMIGAOS3FPU ; <-- that's the one I'm wishing for
	@APPVERSION "$VER: MySuperApp 1.0 FPU (27.09.21)"
@ELSE
	@APPVERSION "$VER: MySuperApp 1.0 (27.09.21)"
@ENDIF
Cheers, Michael

plouf
Posts: 217
Joined: Sun Feb 04, 2018 11:51 pm
Location: Athens,Greece

Re: Platform constant #HW_AMIGAOS3FPU

Post by plouf »

but whats the reason ?

plugins take advantage by definition if they are for fpu
and hollywood it is build fro fpu at compiling time
hollywood command have not (?) any diffirence in user programming side with or without fpu
Christos

User avatar
mrupp
Posts: 113
Joined: Sun Jan 31, 2021 7:44 pm
Location: Switzerland
Contact:

Re: Platform constant #HW_AMIGAOS3FPU

Post by mrupp »

plouf wrote:
Mon Sep 27, 2021 7:10 pm
but whats the reason ?
If I have compiled a bunch of executables for all the different flavors I'd like to be able to tell them apart other than simply by filename. That's why I'd like to set the version string differently for each compilate as seen in the example above.

User avatar
airsoftsoftwair
Posts: 4787
Joined: Fri Feb 12, 2010 2:33 pm
Location: Germany
Contact:

Re: Platform constant #HW_AMIGAOS3FPU

Post by airsoftsoftwair »

The reason why I haven't added this is consistency since there are no CPU-dependent preprocessor constants at all in Hollywood. If I added this, I'd also have to add other CPU-dependent preprocessor constants like #HW_M68K, #HW_POWERPC, #HW_ARM or so as well and I'm not quite sure if I really want this...

Post Reply