getting 'error while lopading plugin muiroyale.hwp?

Anything related to Hollywood Designer goes in here
Post Reply
sesco
Posts: 35
Joined: Tue Oct 18, 2011 6:40 am
Location: Toronto, Canada

getting 'error while lopading plugin muiroyale.hwp?

Post by sesco » Wed Oct 02, 2013 8:05 pm

been messing with reinstalling stuff and now I get the above error when I startup designer? Designer works fine but always get the error message at startup.
A1-X1000- I BELIEVE

User avatar
airsoftsoftwair
Posts: 2482
Joined: Fri Feb 12, 2010 3:33 pm
Location: Germany
Contact:

Re: getting 'error while lopading plugin muiroyale.hwp?

Post by airsoftsoftwair » Thu Oct 03, 2013 11:21 am

That's nothing to worry about. MUI Royale requires some new features in the plugin API that Designer doesn't offer. That's why you get the error message. Of course, this error message on every start is not nice, but I've already changed this in Designer so starting with the next version there won't be such an error message any more.

Post Reply