bypas an error

Anything related to Hollywood Designer goes in here
Post Reply
xabierpayet
Posts: 168
Joined: Fri Feb 24, 2012 10:34 am

bypas an error

Post by xabierpayet » Wed Apr 25, 2012 9:29 am

i´m doing a directoryopus like program, but i have a problem with drives, i can add the amiga drives using info command with no problem, but if i compile under windows and i attempt to use (exists c: d: e: ... etc) to add drives if any drive is not found, the program tells an error if any drive is not found an exit, is possible bypass this error for check the drives?

esta=exists("Z:")
if esta=true
....
else
....
endif

User avatar
airsoftsoftwair
Posts: 2572
Joined: Fri Feb 12, 2010 3:33 pm
Location: Germany
Contact:

Re: bypas an error

Post by airsoftsoftwair » Fri Apr 27, 2012 2:10 pm

Not really. You currently can't check available drives on Windows with Hollywood directly. You need to use some external program to do that for you or write a plugin.

xabierpayet
Posts: 168
Joined: Fri Feb 24, 2012 10:34 am

Re: bypas an error

Post by xabierpayet » Fri May 04, 2012 9:38 am

ok, thanks andreas

djrikki
Posts: 682
Joined: Wed Apr 06, 2011 12:26 am

Re: bypas an error

Post by djrikki » Fri May 04, 2012 1:49 pm

It is an unfortunate situation, this is the downside of trying to keeping Hollywood platform independence. How far do you bend your code to match target platforms? That is the question Andreas is surely faced with. Its all about priorities.
Evolve - Rapid GUI Development tool for MUI Royale and RapaGUI
http://myevolve.wordpress.com

xabierpayet
Posts: 168
Joined: Fri Feb 24, 2012 10:34 am

Re: bypas an error

Post by xabierpayet » Sat May 05, 2012 11:28 pm

yes it´s true, but i´m sure that andreas can solve this problem, maybe a new plugin can solve this problem.

Post Reply