Designer 4 not recognising Hollywood 7

Anything related to Hollywood Designer goes in here
User avatar
1Mouse
Posts: 63
Joined: Sat Sep 11, 2010 9:27 pm

Designer 4 not recognising Hollywood 7

Post by 1Mouse »

Hi,

Why does Designer 4 not recognise that I have Hollywood 7?

When I have plugin APNG installed and load a Designer 4 project it states "This plugin Requires at least Hollywood 5.2

Can anyone help?

User avatar
airsoftsoftwair
Posts: 4243
Joined: Fri Feb 12, 2010 2:33 pm
Location: Germany
Contact:

Re: Designer 4 not recognising Hollywood 7

Post by airsoftsoftwair »

The APNG plugin requires a new plugin interface introduced with Hollywood 5.2. Designer 4.0 only understands the Hollywood 5.0 plugin interface. That's why you get the error message. I know it's annoying but it's completely harmless. Just hit OK and it will continue loading.

User avatar
1Mouse
Posts: 63
Joined: Sat Sep 11, 2010 9:27 pm

Re: Designer 4 not recognising Hollywood 7

Post by 1Mouse »

Why when I amend my project will it not let me save, I get an error

"Cannot lock Work:programming/Designer/projects/Star Trek Scheme v8/Sounds/Computer/STcomp003.wav for reading"

User avatar
lazi
Posts: 549
Joined: Thu Feb 24, 2011 11:08 pm

Re: Designer 4 not recognising Hollywood 7

Post by lazi »

It is maybe something other problem there instead of the png plugin loading.
Have you tried that wav file from an other path?
Have you tried "Link all data files" turned on or off at compiling?
Is that file really working? Check file size and try to open it with MultiView!

User avatar
1Mouse
Posts: 63
Joined: Sat Sep 11, 2010 9:27 pm

Re: Designer 4 not recognising Hollywood 7

Post by 1Mouse »

The project itself works perfectly fine, however if I update just the slightest it will not let me save a newer version.

I'm not talking about issues with compiling, just saving a newer version to my hard drive

User avatar
lazi
Posts: 549
Joined: Thu Feb 24, 2011 11:08 pm

Re: Designer 4 not recognising Hollywood 7

Post by lazi »

Ok. Just tested what Designer do when saving a project.
Changed audio for a page and saved. Snoopy log shows that only the .hwd file is opened and written.

Maybe you could look after it with snoopy to see what happens.
Seems to be a strange problem, hope you can solve it somehow.

User avatar
1Mouse
Posts: 63
Joined: Sat Sep 11, 2010 9:27 pm

Re: Designer 4 not recognising Hollywood 7

Post by 1Mouse »

Is Snoopy available for OS3.9?

SamuraiCrow
Posts: 309
Joined: Fri May 15, 2015 5:15 pm
Location: Waterville, Minnesota USA

Re: Designer 4 not recognising Hollywood 7

Post by SamuraiCrow »

1Mouse wrote:Is Snoopy available for OS3.9?
http://aminet.net/package/util/moni/SnoopDos
I'm on registered MorphOS using FlowStudio.

User avatar
airsoftsoftwair
Posts: 4243
Joined: Fri Feb 12, 2010 2:33 pm
Location: Germany
Contact:

Re: Designer 4 not recognising Hollywood 7

Post by airsoftsoftwair »

You'll only get this error if Work:programming/Designer/projects/Star Trek Scheme v8/Sounds/Computer/STcomp003.wav doesn't exist... so as Lazi said, please verify if the file is really there and readable.

User avatar
1Mouse
Posts: 63
Joined: Sat Sep 11, 2010 9:27 pm

Re: Designer 4 not recognising Hollywood 7

Post by 1Mouse »

I have a version 8 of the software I'm producing and that compiles and works great, however when I try to save a newer version 9 that's when I get the error.

Post Reply