OpenResourceMonitor() wont work?

Discuss any general programming issues here
Post Reply
User avatar
root
Posts: 15
Joined: Sun Feb 14, 2010 12:24 pm

OpenResourceMonitor() wont work?

Post by root »

Hi
I try to debug my Programm and i add the command "OpenResourceMonitor()" in my code to see some memory resources.
But i only see a black window.
:?:

User avatar
airsoftsoftwair
Posts: 4243
Joined: Fri Feb 12, 2010 2:33 pm
Location: Germany
Contact:

Re: OpenResourceMonitor() wont work?

Post by airsoftsoftwair »

On what platform did you try this?

User avatar
root
Posts: 15
Joined: Sun Feb 14, 2010 12:24 pm

Re: OpenResourceMonitor() wont work?

Post by root »

Amiga OS4.1 Upd.5

User avatar
airsoftsoftwair
Posts: 4243
Joined: Fri Feb 12, 2010 2:33 pm
Location: Germany
Contact:

Re: OpenResourceMonitor() wont work?

Post by airsoftsoftwair »

Hmm, do you have a screenshot?

User avatar
lazi
Posts: 549
Joined: Thu Feb 24, 2011 11:08 pm

Re: OpenResourceMonitor() wont work?

Post by lazi »

It is working here with OS4.1u5, Hollywood 5.

User avatar
airsoftsoftwair
Posts: 4243
Joined: Fri Feb 12, 2010 2:33 pm
Location: Germany
Contact:

Re: OpenResourceMonitor() wont work?

Post by airsoftsoftwair »

Strange problem. I cannot reproduce this either. Does this happen with *every* Hollywood script on your system or just with a specific script? What hardware are you on?

User avatar
root
Posts: 15
Joined: Sun Feb 14, 2010 12:24 pm

Re: OpenResourceMonitor() wont work?

Post by root »

Hi
I've played around....and i think i found the problem.
When i call the command "SetFontStyle(#ANTIALIAS)" before OpenResourceMonitor() so i have a black ResourceMonitor.

:)

User avatar
airsoftsoftwair
Posts: 4243
Joined: Fri Feb 12, 2010 2:33 pm
Location: Germany
Contact:

Re: OpenResourceMonitor() wont work?

Post by airsoftsoftwair »

Right, now I can reproduce it, too. I'll fix this bug.

Post Reply