Can I force something to be on top all the time in WIndows?

Discuss any general programming issues here
Post Reply
Bugala
Posts: 823
Joined: Sun Feb 14, 2010 7:11 pm

Can I force something to be on top all the time in WIndows?

Post by Bugala » Thu Jul 18, 2019 7:45 am

what i would like to do, is to make a subtitles player for videos that dont have subtitles existing in themselves.

There is this Streaming service called Crossflix, but they dont have any kind of subtitles in their videos.

Therefore it came to my mind that to make a hollywood program that keeps displaying subtitles in is pretty easy task. However, question is, can I somehow force to show these subtitles on top of everything else. Point being that if I choose to play video on fullscreen mode, is there still a way to have Hollywood display itself on top of that fullscreen, and favorably by displaying only that text, and nothing else.

However, if I can force Hollywood window on top of it all, that would do too, since I could use a "small" black box that keeps displaying the text.

User avatar
Clyde
Posts: 196
Joined: Sun Feb 14, 2010 12:38 pm
Location: Dresden / Germany

Re: Can I force something to be on top all the time in WIndows?

Post by Clyde » Thu Jul 18, 2019 9:42 am

I can't answer that currently, but on a technical note, how would you sync your text displaying tool with the video? And how/where the subtitles be created?
Currently using: Hollywood 8 with Windows IDE

Bugala
Posts: 823
Joined: Sun Feb 14, 2010 7:11 pm

Re: Can I force something to be on top all the time in WIndows?

Post by Bugala » Thu Jul 18, 2019 11:11 am

It isnt ideal, but idea being that you start video and that subtitle program at basically same time. Then in case you wish to continue the movie from half way for example, you can use slider to get to right location.

Subtitles can hopefully in most cases got from original makers, since I noticed those movies at least some seem to have subtitles existing, just no subtitles supported in crossflix at all.

User avatar
airsoftsoftwair
Posts: 3185
Joined: Fri Feb 12, 2010 2:33 pm
Location: Germany
Contact:

Re: Can I force something to be on top all the time in WIndows?

Post by airsoftsoftwair » Thu Jul 18, 2019 11:21 pm

I don't think that this is possible by fair means.

Post Reply