Page 1 of 1

second black window

Posted: Wed Feb 13, 2019 5:55 pm
by sashapont
I have second black window when I start my app after I include @REQUIRE "zip", {Link = True} and compile it in Hollywood 8 on Desktop

On Android I have error creating surface!

How I can fix it?

Re: second black window

Posted: Thu Feb 14, 2019 1:17 am
by AUserLG
sashapont wrote:
Wed Feb 13, 2019 5:55 pm
I have second black window when I start my app after I include @REQUIRE "zip"[...]
Same here. Not only "zip" but also other plugins like "xad", "polybios" and so on.

Re: second black window

Posted: Thu Feb 14, 2019 4:05 pm
by airsoftsoftwair
I need more infos here:

1) What do you mean by "second black window"? Is there another black window, i.e. a first one, or what do you mean here?!

2) So scripts that don't use @REQUIRE work fine and scripts that use @REQUIRE don't work?

3) When do you get "Error creating surface"?

Re: second black window

Posted: Thu Feb 14, 2019 7:34 pm
by AUserLG
Hollywood 8 displays a Hollywood display window when using RapaGUI with other PlugIns.
In previous Hollywood releases, this behavior did not occur.

Have just tried something and it seems to be the order of the plugins.

Code: Select all

/* Extra Window appears: */
...
@REQUIRE "RapaGUI"
@REQUIRE "ZIP"
@REQUIRE "SQLite3"
...

Code: Select all

/* Extra Window does not appear: */
...
@REQUIRE "ZIP"
@REQUIRE "SQLite3"
@REQUIRE "RapaGUI"
...
So RapaGUI has to be the last PlugIn and everything is fine.

System: Windows 10, Hollywood 8.0 64-bit, RapaGUI 1.2

Re: second black window

Posted: Sat Feb 16, 2019 12:55 pm
by airsoftsoftwair
Right, I can confirm this. Will be fixed. You can easily work around the problem by just requiring RapaGUI last.

Re: second black window

Posted: Mon Jun 10, 2019 6:29 pm
by airsoftsoftwair

Code: Select all

- Fix: @REQUIRE-ing RapaGUI before other plugins made all hidden Hollywood displays visible