Hide/Show Docky

Discuss any general programming issues here
Post Reply
PEB
Posts: 184
Joined: Sun Feb 21, 2010 2:28 am

Hide/Show Docky

Post by PEB » Fri Nov 02, 2018 9:24 pm

I know that this can be done with the @OPTIONS preprocessor command; but is there a way to allow the user to choose whether or not the docky is displayed at runtime?

User avatar
airsoftsoftwair
Posts: 2618
Joined: Fri Feb 12, 2010 3:33 pm
Location: Germany
Contact:

Re: Hide/Show Docky

Post by airsoftsoftwair » Sun Nov 04, 2018 11:16 pm

No, this needs to be done at program startup when the application is registered through application.library. Runtime support for show/hide docky is very unlikely to come because all this docky stuff was a horrible mess to implement which I'd rather not touch any more :)

PEB
Posts: 184
Joined: Sun Feb 21, 2010 2:28 am

Re: Hide/Show Docky

Post by PEB » Mon Nov 05, 2018 5:55 am

Could it be an option that is triggered through a tooltype? (Just so I don't need to include two separate executables in the archive for users who do or do not want the docky displayed.)

User avatar
airsoftsoftwair
Posts: 2618
Joined: Fri Feb 12, 2010 3:33 pm
Location: Germany
Contact:

Re: Hide/Show Docky

Post by airsoftsoftwair » Mon Nov 05, 2018 3:59 pm

Yes, this should be possible. So you'd like to have the "NoDocky" option available from the tooltypes, right?

PEB
Posts: 184
Joined: Sun Feb 21, 2010 2:28 am

Re: Hide/Show Docky

Post by PEB » Mon Nov 05, 2018 6:33 pm

Yes, that would be a nice option to have.
Thanks!

User avatar
airsoftsoftwair
Posts: 2618
Joined: Fri Feb 12, 2010 3:33 pm
Location: Germany
Contact:

Re: Hide/Show Docky

Post by airsoftsoftwair » Wed Nov 07, 2018 6:43 pm

Ok, that should be possible to add.

PEB
Posts: 184
Joined: Sun Feb 21, 2010 2:28 am

Re: Hide/Show Docky

Post by PEB » Thu Nov 08, 2018 9:50 pm

Would it be possible also to have a NoDocky argument that could be used if the executable is started from a console?
(Such an argument would obviously need to be evaluated before the program is loaded.)

User avatar
airsoftsoftwair
Posts: 2618
Joined: Fri Feb 12, 2010 3:33 pm
Location: Germany
Contact:

Re: Hide/Show Docky

Post by airsoftsoftwair » Thu Nov 08, 2018 11:01 pm

Sure, all Hollywood tooltypes are also accessible from the command line. So adding a new tooltype automatically means the tooltype will be available from the command line as well, if that is what you mean?

PEB
Posts: 184
Joined: Sun Feb 21, 2010 2:28 am

Re: Hide/Show Docky

Post by PEB » Fri Nov 09, 2018 2:15 am

Yes, that's what I mean.
Thanks so much!

Post Reply