Search found 279 matches

by jPV
Tue Aug 01, 2017 9:39 am
Forum: General programming
Topic: WB Icon
Replies: 17
Views: 10285

Re: WB Icon

Hmm... SetWBIcon (and Application.Icon in MUIRoyale) is only used to set your iconify icon, not the actual program icon. If you want to have a program icon which you double click to start the program, then it depends a bit in what format your program is. Is it a compiled executable, applet, or plain...
by jPV
Mon Jul 31, 2017 9:42 pm
Forum: MUI Royale
Topic: System console output
Replies: 10
Views: 4409

Re: System console output

I use DebugPrint... If you're using, for example, Cubic IDE then it outputs to its debug window, but when running a compiled program, it outputs to console window.
by jPV
Mon Jul 31, 2017 3:49 pm
Forum: MUI Royale
Topic: Listview and brush
Replies: 8
Views: 4881

Re: Listview and brush

The brushes are cached as explained recently here: http://forums.hollywood-mal.com/viewtopic.php?f=21&t=1669 You have to use different ID for different listview brushes... I also hitted to this problem with my program, which has thumbnail images on each listview entry, and the entires are changing d...
by jPV
Sun Jul 30, 2017 7:03 pm
Forum: MUI Royale
Topic: EventHandler
Replies: 2
Views: 1598

Re: EventHandler

Yeah, as far as I can see, the first version would never go to the Default case. MUI events you get from user input are handled before it, and nothing triggers any MUI event automatically.
by jPV
Thu Jul 27, 2017 12:40 pm
Forum: General programming
Topic: Some JPEG pictures don't work...
Replies: 16
Views: 7027

Re: Some JPEG pictures don't work...

Sorry, somehow missed the second page of the thread. But I now also tried the pics and code under Hollywood7/Win10/64bit and it worked fine there too. I'll let Andreas continue from here :)
by jPV
Thu Jul 27, 2017 12:21 pm
Forum: General programming
Topic: Some JPEG pictures don't work...
Replies: 16
Views: 7027

Re: Some JPEG pictures don't work...

Anyway maybe the problem is that all the pics that don't work are photos taken by mobile phones - either with my Sony XPERIA E104 or with another phones of my friends so maybe they save the images in some strange format?? I don't think they're in that strange format, because they did show up just f...
by jPV
Thu Jul 27, 2017 10:36 am
Forum: General programming
Topic: Some JPEG pictures don't work...
Replies: 16
Views: 7027

Re: Some JPEG pictures don't work...

Yeah, I tried with both inbuilt and native options, and both worked.
by jPV
Wed Jul 26, 2017 8:32 pm
Forum: General programming
Topic: Some JPEG pictures don't work...
Replies: 16
Views: 7027

Re: Some JPEG pictures don't work...

The test images seem to work fine with Hollywood 7 under MorphOS here. I tested with your code snippet, and no problems, images are loaded and also displayed correctly. Images also seem to be traditional JPEGs, not JPEG 2000 images. Maybe I'll test more tomorrow or if I bother to revert to Hollywood...
by jPV
Wed Jul 26, 2017 2:00 pm
Forum: General programming
Topic: Some JPEG pictures don't work...
Replies: 16
Views: 7027

Re: Some JPEG pictures don't work...

I have never run into that kind of issue myself... could you share one example picture which doesn't work?
by jPV
Fri Jun 30, 2017 8:46 am
Forum: MUI Royale
Topic: Listview keyboard on MorphOS
Replies: 5
Views: 2925

Re: Listview keyboard on MorphOS

Hmm.. true. The listview in the Listviews window doesn't work, but then the listview in the Strings window does work. It looks like that you need to activate the cyclechain and then keyboard controls do work. This put to listview definition in XML seems to do the trick and then the Listviews demo wo...