Search found 96 matches

by emeck
Mon Nov 23, 2015 11:19 pm
Forum: Designer bugs
Topic: Keep aspect-ratio doesn't work under MorphOS
Replies: 2
Views: 4904

Re: Keep aspect-ratio doesn't work under MorphOS

Ah, ok, good to know why. Not big deal really. Lets see if it is implemented back in MorphOS.

Regards
by emeck
Mon Nov 23, 2015 11:15 pm
Forum: Designer bugs
Topic: Timeline not working under MorphOS
Replies: 2
Views: 4647

Re: Timeline not working under MorphOS

Thank you for looking into it. I got it working with your workaround. Although adding the action object with the "Wait event" in the last page synced with the timeline doesn't allow the project to end or loop, or continue through more pages not synced with the timline. Deleting it seems to make my p...
by emeck
Sun Nov 22, 2015 2:00 pm
Forum: Designer bugs
Topic: Keep aspect-ratio doesn't work under MorphOS
Replies: 2
Views: 4904

Keep aspect-ratio doesn't work under MorphOS

Hello,

when using the Object dimensions dialog, the second size is not changed, no matter if Keep aspect-ratio is checked or not.

Running Hollywood 6.0 and Designer 4.0 under MorphOS 3.9

Regards,
by emeck
Sun Nov 22, 2015 1:48 pm
Forum: Designer bugs
Topic: Timeline not working under MorphOS
Replies: 2
Views: 4647

Timeline not working under MorphOS

Timeline doesn't seem to work under MorphOS. Here is what I do. 1. Start a new project. 2. Add a new blank page named "Page 1". 3. In Page --> Delay... check "Start timeline on this page", then click "Ok". 4. In Project --> Timeline... the timeline overview is empty. 5. Add a second blank page named...
by emeck
Tue Apr 07, 2015 9:02 pm
Forum: MUI Royale
Topic: Error while loading plugin "muiroyale.hwp"
Replies: 2
Views: 2965

Re: Error while loading plugin "muiroyale.hwp"

Ok, I missed that other post while searching for the error message.

Thanks for the reply.
by emeck
Fri Apr 03, 2015 10:52 pm
Forum: MUI Royale
Topic: Error while loading plugin "muiroyale.hwp"
Replies: 2
Views: 2965

Error while loading plugin "muiroyale.hwp"

Hello, I'm starting to play with Hollywood. Recently I installed MUIRoyale 1.2 and following the examples and tutorials everything seems to work correctly, but since installing MUIRoyale, now every time I start Designer the following message appears: Error while loading plugin "muiroyale.hwp": Error...