Search found 36 matches

by sesco
Wed Oct 02, 2013 8:05 pm
Forum: General questions
Topic: getting 'error while lopading plugin muiroyale.hwp?
Replies: 1
Views: 3219

getting 'error while lopading plugin muiroyale.hwp?

been messing with reinstalling stuff and now I get the above error when I startup designer? Designer works fine but always get the error message at startup.
by sesco
Mon Sep 30, 2013 6:34 am
Forum: Hollywood bugs
Topic: no sound in Hollywood 5.3 when using examples?
Replies: 6
Views: 3830

Re: no sound in Hollywood 5.3 when using examples?

@ Andreas I have checked with some users of the onboard audio and Hollywood sound is ok with them. Jack is a Hollywood program and I hear sound fine with it. I will start a separate thread in the forums and see if there are others with the same issues as I do understand it's most likely a driver/ AH...
by sesco
Mon Sep 23, 2013 4:12 am
Forum: Hollywood bugs
Topic: no sound in Hollywood 5.3 when using examples?
Replies: 6
Views: 3830

Re: no sound in Hollywood 5.3 when using examples?

So what has changed in your system that could be a cause for this? Did you install any software updates or were there any hardware changes? Also, which Hollywood programs do still work correctly? Do the examples output sound if you compile them and start them as stand-alone programs? the only thing...
by sesco
Wed Sep 11, 2013 5:38 am
Forum: Hollywood bugs
Topic: no sound in Hollywood 5.3 when using examples?
Replies: 6
Views: 3830

no sound in Hollywood 5.3 when using examples?

were working fine before on my x1000 using built in sound chip but now no sound at all while loading up examples etc? I do have sound while using Hollywood programs but none of the examples work.
by sesco
Wed Feb 06, 2013 5:10 am
Forum: Announcements
Topic: MUI Royale 1.0 released
Replies: 40
Views: 67076

Re: MUI Royale 1.0 released

WoW just finally getting around to installing MUI Royale now & this is amazing Andreas !!! Big thanks & hope you can start selling HW & Designer again soon :D
by sesco
Sat Nov 24, 2012 4:59 pm
Forum: Announcements
Topic: Hollywood 5.2 released - 10th Anniversary Edition
Replies: 29
Views: 47224

Re: Hollywood 5.2 released - 10th Anniversary Edition

ok reinstalled 5.0 & 5.2 is now upgrading fine..thanks :)
by sesco
Sat Nov 24, 2012 4:17 pm
Forum: Announcements
Topic: Hollywood 5.2 released - 10th Anniversary Edition
Replies: 29
Views: 47224

Re: Hollywood 5.2 released - 10th Anniversary Edition

@thread: Please do not rename any files of the Hollywood 5.0 installation, otherwise the update can't work. I think this should be common sense to leave the Hollywood files as they are. So if you've got a problem with the update, please do a clean reinstall of Hollywood 5.0 and do not touch anythin...
by sesco
Fri Nov 23, 2012 10:25 pm
Forum: Announcements
Topic: Hollywood 5.2 released - 10th Anniversary Edition
Replies: 29
Views: 47224

Re: Hollywood 5.2 released - 10th Anniversary Edition

Andreas wrote:@sesco: Please send the file "Hollywood:GUI" to my email address.
ok sent off to your email.
by sesco
Fri Nov 23, 2012 6:57 am
Forum: Announcements
Topic: Hollywood 5.2 released - 10th Anniversary Edition
Replies: 29
Views: 47224

Re: Hollywood 5.2 released - 10th Anniversary Edition

Andreas wrote:Use a tool such as

http://aminet.net/util/misc/crc32.lha

and then post the CRC32 checksum in hexadecimal notation.
ok thanks I got:

61126C87
BAC6BF8B
84B6E676
EF591006
E5A0B487
by sesco
Thu Nov 22, 2012 12:56 am
Forum: Announcements
Topic: Hollywood 5.2 released - 10th Anniversary Edition
Replies: 29
Views: 47224

Re: Hollywood 5.2 released - 10th Anniversary Edition

Andreas wrote:Post CRC32 checksums of the files listed above and I'll check it.
How exactly do I do that ?