Search found 39 matches

by gerograph
Sat Jun 13, 2020 5:32 pm
Forum: Mailing list archive
Topic: [24 Jan 2010] Skip (intro) - jump directly to next slide
Replies: 14
Views: 999

[30 Jan 2010] Re: Skip (intro) - jump directly to next slide

<r><I><s>[i]</s><SIZE size="85"><s>[size=85]</s>Note: This is an archived post that was originally sent to the Hollywood mailing list on Sat, 30 Jan 2010 23:37:18 -0000</SIZE><e>[/i]</e></I><i>[/size]</i><br/> <br/> Thanks for help, I just implemented it like suggested, even though I did it only on ...
by gerograph
Sat Jun 13, 2020 5:32 pm
Forum: Mailing list archive
Topic: [05 Jan 2010] Size of Linked Fonts
Replies: 3
Views: 192

[30 Jan 2010] Re: Size of Linked Fonts

<r><I><s>[i]</s><SIZE size="85"><s>[size=85]</s>Note: This is an archived post that was originally sent to the Hollywood mailing list on Sat, 30 Jan 2010 23:29:50 -0000</SIZE><e>[/i]</e></I><i>[/size]</i><br/> <br/> Well, I had the same problem here... I mailed Andreas already about it... If you use...
by gerograph
Thu Mar 03, 2016 3:20 pm
Forum: Newbie questions
Topic: ....mov not recognized as a video stream
Replies: 7
Views: 4872

Re: ....mov not recognized as a video stream

Does it work, if I install any additional 3rd party software/library on Win10 e.g. ffmpg or similar? Nevertheless HW 6 will be purchased for my next project anyway :-)
by gerograph
Thu Mar 03, 2016 12:01 pm
Forum: Newbie questions
Topic: ....mov not recognized as a video stream
Replies: 7
Views: 4872

Re: ....mov not recognized as a video stream

The plugins under Windows must copyed join the executable
That's what I did! "The plugin under Windows should be copied into the same Directory as the executable" (@Carlos: That was what you wanted to say, wasn't it?)
by gerograph
Wed Mar 02, 2016 7:58 pm
Forum: Newbie questions
Topic: ....mov not recognized as a video stream
Replies: 7
Views: 4872

Re: ....mov not recognized as a video stream

Thanx, for the infos... however I did not install the avcoded.hwp. It wasn't installed on my XP machine neither? As far as I understood, the plugin should be in the same dir as my #?.exe (in this case *.exe ;-) ) file? Did that, but still got the same error message - maybe it is a Win 10/64bit probl...
by gerograph
Wed Mar 02, 2016 2:10 pm
Forum: Newbie questions
Topic: ....mov not recognized as a video stream
Replies: 7
Views: 4872

....mov not recognized as a video stream

Hi all, just a quick question: I have some older compiled Hollywood executables, which do contain videos. My new Windows 10 System says: "tempnamesomething.mov not recognized as a video stream" 1) What is wrong? Missing codec? Where to get it from? 2) If so, is there any possibility to include neede...
by gerograph
Fri Apr 29, 2011 10:22 am
Forum: General programming
Topic: MacOS Binaries
Replies: 17
Views: 13168

Re: MacOS Binaries

@djrikki Well I am not sure wether you still have to set "executable" bit or not... (Hollywood 4.7). However my mac (Intel) binaries recently tested by "Samurei_Crow" did not have to been set to "executable" (see this thread http://www.amigans.net/modules/xforum/viewtopic.php?topic_id=4617&forum=7 a...
by gerograph
Thu Apr 28, 2011 9:19 pm
Forum: General programming
Topic: MacOS Binaries
Replies: 17
Views: 13168

Re: MacOS Binaries

One more question concerning this topic: I have images situated inside "/Imagedir", my "app" bundle sits in the same dir ! ../imagedir/show.app therefore the images to be displayed (via show.app) are not (!) situated inside "Resource" subdir. How can I "go two steps back" from "start/reference dir" ...
by gerograph
Tue Apr 26, 2011 1:00 pm
Forum: Showcase
Topic: Pixelartists, Mac users and maybe easy hollywood contributio
Replies: 0
Views: 1927

Pixelartists, Mac users and maybe easy hollywood contributio

Hi all, as you might know, I am the author of iBatch http://www.geobiz.de/iBatch.html and some other little utilities. I am Amiga User since 1990. I need your help for a little softwareproject: http://www.geobiz.de/screenshots/slideview.png Addslideshow... ..is a little utility which adds a "slidesh...
by gerograph
Wed Mar 30, 2011 2:49 pm
Forum: Newbie questions
Topic: Tooltype "HIDEPOINTER" ??
Replies: 3
Views: 2861

Re: Tooltype "HIDEPOINTER" ??

No, if using fakefullscreen I cannot switch mousepointer on or off. I have to use "hidepointer()" command inside the code. This means if I have a presentation which starts in windowmode (no fakefullscreen) tooltype I can see the mouspointer. If I use the same presentation with fakfullscreen tooltype...