Search found 7 matches

by Mufa
Mon May 14, 2018 7:42 am
Forum: Announcements
Topic: Polybios 1.0 released
Replies: 10
Views: 1011

Re: Polybios 1.0 released

Good job. Very fast PDF viewer . Unfortunately, I found one bug. The browser will not read the PDF document that is in the directory containing the national characters. For example, I keep the Hollywood program in the użytki directory, which means "Utilities" in Polish. because in the word of use is...
by Mufa
Wed Mar 30, 2011 3:57 pm
Forum: Designer bugs
Topic: Tint level
Replies: 3
Views: 3426

Re: Tint level

Did you set up the animate object correctly? You need to specify number of frames etc. It seems to me that everything I'm doing well. Look this: http://amigaone.pl/robocze/rh.lha I'm working on an interactive peer review Hollywood Designer (polish only). I want to show people the options action tin...
by Mufa
Tue Mar 29, 2011 4:03 pm
Forum: Designer bugs
Topic: Tint level
Replies: 3
Views: 3426

Tint level

Button ->animate obiect ->tint level. I will choose any color, it run presentation always displays the default color - black.
by Mufa
Sat Mar 26, 2011 3:59 pm
Forum: General questions
Topic: Designer 3.0 - Cant get %>1 (change page) to work
Replies: 7
Views: 5306

Re: Designer 3.0 - Cant get %>1 (change page) to work

Ok, this seems to be a bug. Please simply use the "Change page" action event instead. Yes not work method %>PAGENAME Unfortunately not work this code (Hollywood 4 & Designer 2.1 work ok): http://amigaone.pl/robocze/numery.hwd number = 1 number = add (number, RND (3)) if(number = 2) nextpage = 2 els...
by Mufa
Sun Nov 21, 2010 7:53 pm
Forum: Hollywood bugs
Topic: Support ISO-8859-2 removed?
Replies: 1
Views: 1393

Support ISO-8859-2 removed?

Hollywood dosumentation guide " SetDefaultEncoding -- change default encoding for text functions (V4.7) .....Currently, only two encodings are supported by Hollywood: The first is #ENCODING_ISO8859_1, which is also the default, and the second is #ENCODING_UTF8, which allows you to use Unicode text i...
by Mufa
Wed Apr 07, 2010 12:15 pm
Forum: Showcase
Topic: Kolorowe Jajca 2
Replies: 2
Views: 1830

Kolorowe Jajca 2

by Mufa
Tue Mar 02, 2010 3:59 pm
Forum: Designer bugs
Topic: System freeze when adding sounds
Replies: 10
Views: 10712

Re: System freeze when adding sounds

Andreas wrote:Ok, I've checked it and this really seems to be a bug in OS4. OS4 always crashes when trying to open a 1x1 pixel window, i.e. try the following:

Code: Select all

@DISPLAY {Width = 1, Height = 1}
WaitLeftMouse
End
You're right. This code = my system crash.