Search found 66 matches

by mrupp
Thu May 06, 2021 9:29 pm
Forum: RapaGUI
Topic: moai.Request() behaves strange
Replies: 12
Views: 658

Re: moai.Request() behaves strange

Can you check using the latest nightly build from here: http://nightly.muidev.de/2021-04-21-mui5/ It works fine here. Tried the nightly build, but no, doesn't work here: @REQUIRE "RapaGUI", { Link = True } SystemRequest("RapaGUI", "Hello!\n\nThis dialog should show an information icon.", "OK", #REQ...
by mrupp
Mon Apr 19, 2021 5:49 pm
Forum: RapaGUI
Topic: How to align textentries (or set the column width)?
Replies: 9
Views: 330

Re: How to align textentries (or set the column width)?

I’m not at my computer right now, so I can’t try it out, but you could try to use <text> instead of <label>, that might help. If I remember correctly, <label> always takes its width from the text it contains, whereas <text> can be sized and stretched.
by mrupp
Sat Apr 17, 2021 9:42 pm
Forum: Hollywood bugs
Topic: Possible bug with SetTimeout()
Replies: 1
Views: 137

Possible bug with SetTimeout()

I encountered some strange behaviour concerning SetTimeout(). Check out the following example: @REQUIRE "RapaGUI", {Link = True} @APPTITLE "SetTimeout-Test" m_timeoutID = Nil Function p_EventFunc(msg) Switch msg.ID Case "setT": m_timeoutID = SetTimeout(Nil, p_testTimeout, 2000) Case "setT2": m_timeo...
by mrupp
Sat Apr 17, 2021 6:20 pm
Forum: Windows IDE
Topic: Minor bug: pasting text into an XML file keeps font attributes
Replies: 1
Views: 143

Minor bug: pasting text into an XML file keeps font attributes

I found a minor bug, nothing grave at all but I thought I'll report it anyway: When editing an XML file and pasting text from the clipboard, the text is inserted in a formatted way, meaning it keeps its font and font attributes. I noticed because I copied a notification name from the CHM help and it...
by mrupp
Fri Apr 16, 2021 6:59 pm
Forum: Windows IDE
Topic: Hollywood extension for Visual Studio Code (hw4vsc) released
Replies: 31
Views: 7308

Re: Hollywood extension for Visual Studio Code (hw4vsc) released

I tried it as well and I can confirm Clyde's answer as it works here as exepected, too. In addition, if you change newOOPInstance = myOOP:NewInstance() to Global newOOPInstance = myOOP:NewInstance() (or Local) pressing F12 on "newOOPInstance" in "newOOPInstance:SomeFunction()" the cursor will jump t...
by mrupp
Fri Apr 16, 2021 6:02 pm
Forum: General programming
Topic: Subscription to an UPNP event
Replies: 4
Views: 398

Re: Subscription to an UPNP event

Thanks to Wireshark I finally figured it out. I tried lots of things, but in the end it turned out to be as simple as this: SendData(data.id, "HTTP/1.1 200 OK\r\nContent-length: 0\r\nConnection: close\r\n\r\n") Here's the full script of the working example: @REQUIRE "hurl", {Link = True} @APPTITLE "...
by mrupp
Fri Apr 16, 2021 11:10 am
Forum: RapaGUI
Topic: moai.Request() behaves strange
Replies: 12
Views: 658

Re: moai.Request() behaves strange

Actually, the icon should be there on AmigaOS. What MUI version are you using? I think this feature requires a somewhat recent version of MUI. I'm using MUI 5.0.2020R3 which should be the latest one, afaik. I re-checked on OS 4.1 FEu2: using SystemRequest() --> icons are all shown no matter if Rapa...
by mrupp
Fri Apr 16, 2021 10:49 am
Forum: RapaGUI
Topic: moai.Request() behaves strange
Replies: 12
Views: 658

Re: moai.Request() behaves strange

The missing question icon is also a feature of newer Windows versions. Apparently, somebody at Microsoft convinced the powers that be that an icon containing a question mark is too confusing for users so they just dropped it starting in Windows Vista. See here: https://docs.microsoft.com/en-us/wind...
by mrupp
Mon Apr 05, 2021 11:19 pm
Forum: RapaGUI
Topic: moai.Request() behaves strange
Replies: 12
Views: 658

Re: moai.Request() behaves strange

(If you search old "bugs" to you may found the discution back then) Oh I see, that's probably the one you mean: https://forums.hollywood-mal.com/viewtopic.php?f=10&t=2225 Thanks for clarifying. Also icons looks like OS future thats why missing in AmigaOS Sorry, I don't understand. What do you mean ...
by mrupp
Sun Apr 04, 2021 1:43 pm
Forum: RapaGUI
Topic: moai.Request() behaves strange
Replies: 12
Views: 658

moai.Request() behaves strange

Hi there The following script behaves very strange indeed, especially when run on Windows: @REQUIRE "RapaGUI", { Link = True } moai.Request("RapaGUI", "Hello!\n\nThis dialog should show no icon.", "OK", "None") moai.Request("RapaGUI", "Hello!\n\nThis dialog should show an information icon.", "OK") m...