@INCLUDE bug (error in line 1 - unexpected symbol)

Report any Hollywood bugs here

@INCLUDE bug (error in line 1 - unexpected symbol)

Postby Bugala » Wed Aug 16, 2017 9:04 pm

As discussed in here: viewtopic.php?f=2&t=1699

There seems to be some bug here. I am using Windows 10 Hollywood IDE.

I first made the mainfile containing only 1 line of code:
Code: Select all
@INCLUDE "prototype_cardspace.hws"


then i made another file named "prototype_cardspace.hws":
Code: Select all
prototype_cardspace = { x=0, y=0, w=200, h=200, xspace=100, yspace=100, cardsinrow=15, dir="x", zoom=200, cards={}, owner=0 }


Both files were made and saved using Windows Hollywood IDE.

If i execute "prototype_cardspace.hws" alone, it works fine, Hollywood executes and completes it (although nothing really happens since it just makes a table).

But when i execute mainfile:
Code: Select all
Compiling script...
Including file prototype_cardspace.hws...done
Error in line 1 (prototype_cardspace.hws): Unexpected symbol!


peceha tried these lines with windows 8 Hollywood IDE, and it worked fine. Either it is a bug happening only with Windows 10, or something that happens only with my machine.
Bugala
 
Posts: 645
Joined: Sun Feb 14, 2010 8:11 pm

Re: @INCLUDE bug (error in line 1 - unexpected symbol)

Postby airsoftsoftwair » Sat Aug 19, 2017 12:13 pm

User avatar
airsoftsoftwair
 
Posts: 2224
Joined: Fri Feb 12, 2010 3:33 pm
Location: Germany


Return to Hollywood bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron