Sizewindow work only with Display 1

Discuss GUI programming with the MUI Royale plugin here

Sizewindow work only with Display 1

Postby sinisrus » Mon Jun 26, 2017 1:30 am

Hello,

Why "sizewindow" work only with "Display 1"
I need this to work with other display ID than 1

Code: Select all
@DISPLAY 1, {Hidden=True,color=#WHITE}
@DISPLAY 2, {Hidden=True,color=#WHITE}

Function  p_EventFunc(msg)

    Switch msg.action
    Case "MUIRoyale":
        Switch msg.attribute
        Case "CloseRequest":
            End

        Case "Pressed":
            Switch msg.id
            Case"addpath":

            EndSwitch

        EndSwitch

    Case "SizeWindow":
Debugprint("Sizewin OK")

    Case "HideWindow":
        mui.Set("app", "iconified", True)

    Case "ShowWindow":
        mui.Set("app", "iconified", False)
    EndSwitch

EndFunction
 

; dynamically create MUI GUI from an external *.xml file definition
mui.CreateGUI([[
<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?>
<application id="app" base="NOUVEAU">
  <window id="win1" width="400" height="400" title="Nouveau" notify="closerequest">
  <vgroup>

<hollywood display="2" minwidth="32" minheight="32" maxwidth="950" maxheight="600" innertop="0" innerleft="0" innerright="0" innerbottom="0"/>

<rectangle/>

  </vgroup>
  </window>

</application>
]])

; listen to these events!
InstallEventHandler({MUIRoyale = p_EventFunc, SizeWindow  = p_EventFunc,})


EscapeQuit(True)

/* Boucle infinie */
Repeat
        WaitEvent
Forever

sinisrus
 
Posts: 201
Joined: Tue Apr 21, 2015 5:43 pm

Re: Sizewindow work only with Display 1

Postby airsoftsoftwair » Tue Jun 27, 2017 5:41 pm

I think this is a bug which has been discussed here already: viewtopic.php?f=27&t=1582
User avatar
airsoftsoftwair
 
Posts: 2283
Joined: Fri Feb 12, 2010 3:33 pm
Location: Germany


Return to MUI Royale

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron