Toggle Buttons

Discuss GUI programming with the MUI Royale plugin here

Toggle Buttons

Postby djrikki » Fri Oct 28, 2016 10:46 pm

It seems a toggle button can't have its Disabled value set to True at the same time as its Selected value. Is this normal behaviour for this MUI gadget?
Evolve - Rapid GUI Development tool for MUI Royale and RapaGUI
http://myevolve.wordpress.com
djrikki
 
Posts: 645
Joined: Wed Apr 06, 2011 12:26 am

Re: Toggle Buttons

Postby airsoftsoftwair » Wed Nov 02, 2016 5:39 pm

Works here. Please provide some code if it doesn't work for you...
User avatar
airsoftsoftwair
 
Posts: 2202
Joined: Fri Feb 12, 2010 3:33 pm
Location: Germany


Return to MUI Royale

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest