IDE Translation

Forum for discussion about the Windows IDE of Hollywood

IDE Translation

Postby Tarzin » Fri Mar 19, 2010 5:52 pm

Is it possible to translate IDE?

I saw that there's a language setting.
A500 / A600 / A1200 / SAM440
WinUAE OS3.9 (AmiKit) / OS4.1FE (FlowerPot)
---
https://twitter.com/TarzinCDK
User avatar
Tarzin
 
Posts: 68
Joined: Mon Feb 15, 2010 12:46 pm
Location: Dunkerque / FRANCE

Re: IDE Translation

Postby airsoftsoftwair » Fri Mar 19, 2010 11:02 pm

I'm sorry, that's not possible yet. The language setting is merely a placeholder at the moment but I'll implement this soon.
User avatar
airsoftsoftwair
 
Posts: 2233
Joined: Fri Feb 12, 2010 3:33 pm
Location: Germany

Re: IDE Translation

Postby Tarzin » Sat Mar 20, 2010 10:59 am

Ok Andreas, please keep me informed.
I'll translate sentences if you want
A500 / A600 / A1200 / SAM440
WinUAE OS3.9 (AmiKit) / OS4.1FE (FlowerPot)
---
https://twitter.com/TarzinCDK
User avatar
Tarzin
 
Posts: 68
Joined: Mon Feb 15, 2010 12:46 pm
Location: Dunkerque / FRANCE

Re: IDE Translation

Postby Tarzin » Fri Apr 30, 2010 1:37 pm

IDE should be localised but it should use hollywood.catalog too.
A500 / A600 / A1200 / SAM440
WinUAE OS3.9 (AmiKit) / OS4.1FE (FlowerPot)
---
https://twitter.com/TarzinCDK
User avatar
Tarzin
 
Posts: 68
Joined: Mon Feb 15, 2010 12:46 pm
Location: Dunkerque / FRANCE

Re: IDE Translation

Postby Juan Carlos » Wed Feb 02, 2011 3:21 pm

An one convertion of Amiga cataloges to DLL files as other programs do with the translations?
User avatar
Juan Carlos
 
Posts: 396
Joined: Mon Sep 06, 2010 1:02 pm
Location: Palencia


Return to Windows IDE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron