IDE Translation

Forum for discussion about the Windows IDE of Hollywood

IDE Translation

Postby Tarzin » Fri Mar 19, 2010 5:52 pm

Is it possible to translate IDE?

I saw that there's a language setting.
Power User! :-)
A500/1Mo + 2nd floppy drive
A600/2Mo chip+2Mo Fast/Rom3.1/CF+WB3.1 + Wifi
---
WinUAE 2.x / OS 3.9 BB2 / Amikit 1.x
Amikit "Official" French Translator
http://amifrance.hw.tc
User avatar
Tarzin
 
Posts: 67
Joined: Mon Feb 15, 2010 12:46 pm
Location: Coudekerque-Branche / FRANCE

Re: IDE Translation

Postby airsoftsoftwair » Fri Mar 19, 2010 11:02 pm

I'm sorry, that's not possible yet. The language setting is merely a placeholder at the moment but I'll implement this soon.
User avatar
airsoftsoftwair
 
Posts: 2198
Joined: Fri Feb 12, 2010 3:33 pm
Location: Germany

Re: IDE Translation

Postby Tarzin » Sat Mar 20, 2010 10:59 am

Ok Andreas, please keep me informed.
I'll translate sentences if you want
Power User! :-)
A500/1Mo + 2nd floppy drive
A600/2Mo chip+2Mo Fast/Rom3.1/CF+WB3.1 + Wifi
---
WinUAE 2.x / OS 3.9 BB2 / Amikit 1.x
Amikit "Official" French Translator
http://amifrance.hw.tc
User avatar
Tarzin
 
Posts: 67
Joined: Mon Feb 15, 2010 12:46 pm
Location: Coudekerque-Branche / FRANCE

Re: IDE Translation

Postby Tarzin » Fri Apr 30, 2010 1:37 pm

IDE should be localised but it should use hollywood.catalog too.
Power User! :-)
A500/1Mo + 2nd floppy drive
A600/2Mo chip+2Mo Fast/Rom3.1/CF+WB3.1 + Wifi
---
WinUAE 2.x / OS 3.9 BB2 / Amikit 1.x
Amikit "Official" French Translator
http://amifrance.hw.tc
User avatar
Tarzin
 
Posts: 67
Joined: Mon Feb 15, 2010 12:46 pm
Location: Coudekerque-Branche / FRANCE

Re: IDE Translation

Postby Juan Carlos » Wed Feb 02, 2011 3:21 pm

An one convertion of Amiga cataloges to DLL files as other programs do with the translations?
User avatar
Juan Carlos
 
Posts: 396
Joined: Mon Sep 06, 2010 1:02 pm
Location: Palencia


Return to Windows IDE

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests

cron