Re-Installing CubicIDE for use with Hollywood (AOS4.1)

Discuss anything about the Hollywood plugins for Cubic IDE and Codebench here

Re-Installing CubicIDE for use with Hollywood (AOS4.1)

Postby JurassicC » Mon Jul 16, 2012 9:32 pm

I've deleted my CubicIDE installation and removed all the assign from user-startup to start afresh with the hollywood5 plugin.
However I've discovered that the installer on the CD i purchased Circa2007 crashes under 4.1 on task "wbstart"
Not knowing enough about CubicIDE to try and workaround this. I was wondering if there is a way to manually install it then sp1 sp2 and finally the hollywood5 plugin just released ?
AmigaOne X1000 - RadeonHD 7870, 4GB RAM - AmigaOS 4.1ß
AmigaOne X5000 - Radeon R7 250, 2GB RAM - AmigaOS 4.1ß
User avatar
JurassicC
 
Posts: 32
Joined: Fri May 25, 2012 9:48 pm

Re: Re-Installing CubicIDE for use with Hollywood (AOS4.1)

Postby JurassicC » Tue Jul 17, 2012 11:35 am

Could a mod mark this as solved.
I had to reinstall OS4.0 on my A1200 then install CubicIDE to work around the script crashing under 4.1 then the SP's and finally the HW5 plugin.
Then it was a case of lha'ing the cubic<dir> up and transfering to my machine with hollywood installed on.
The plugin works great by the way!
Thanks
AmigaOne X1000 - RadeonHD 7870, 4GB RAM - AmigaOS 4.1ß
AmigaOne X5000 - Radeon R7 250, 2GB RAM - AmigaOS 4.1ß
User avatar
JurassicC
 
Posts: 32
Joined: Fri May 25, 2012 9:48 pm

Re: Re-Installing CubicIDE for use with Hollywood (AOS4.1)

Postby Clyde » Tue Jul 17, 2012 3:30 pm

Glad you sorted it out and you like the plugin. Hope it helps you with developing!

Hm, can't you edit the title of your post, when you edit your first entry?
User avatar
Clyde
 
Posts: 74
Joined: Sun Feb 14, 2010 1:38 pm
Location: Dresden / Germany


Return to Amiga IDE questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest